Кошик
232 відгуків
promo_banner
Коптильня з гідрозатвором двоярусна
  • Коптильня з гідрозатвором двоярусна, фото 3
  • Коптильня з гідрозатвором двоярусна, фото 4
  • Коптильня з гідрозатвором двоярусна, фото 5
  • Коптильня з гідрозатвором двоярусна, фото 6

Коптильня з гідрозатвором двоярусна

950 ₴

  • В наявності
  • Код: 2111
+380 (67) 225-29-93
  • +380 (95) 759-16-17
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Коптильня з гідрозатвором двояруснаКоптильня з гідрозатвором двоярусна
950 ₴
В наявності
+380 (67) 225-29-93
  • +380 (95) 759-16-17
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Коптильня укріплена з гідрозатвором - відмінний вибір девайса для швидкого копчення ваших улюблених продуктів. Дана модель виконана з металу більшої товщини для додання їй збільшеною міцності.Використовуйте коптильню для приготування ароматного копченого м'яса, риби, сала, фруктів, овочів. Користуватися конструкцією можна як на вулиці, так і в домашній кухні. Якщо хочете приготувати копченості будинку - використовуйте для виведення диму спеціальний штуцер, розміщений на кришці коптильні, і довгу трубку (немає в комплекті). Приєднавши трубку до штуцера, виведіть інший її край у вікно.Характеристики:матеріал - сталь;товщина металу - 1,5 мм або 2 ммКомплектація:коптильня;2 решітки для розміщення продуктів;піддон для стікання жиру;Інструкція з експлуатації.Рекомендації по експлуатації:Користуватися девайсом легко. Додайте коптильню в будь-якій зручній зоні на вулиці і розкладіть під піддоном тирсу. Встановіть решітки (одну або обидві), розкладіть на них продукти для копчення (доповніть їх приправами, спеціями, сіллю для отримання ідеального смаку). Закрийте кришку і залийте її по обідку водою для створення гідрозатвори. Поставте девайс на вогонь (можна користуватися удома, розмістивши коптильню на газовій плиті і вивівши трубку від штуцери в вікно). Час приготування відраховуйте з того моменту, як з штуцера з'явиться перша цівка диму. Пам'ятайте, в середньому одна курочка буде готова через годину, риба - через 20-40 хвилин, сало - через півгодини. Реберця готуються 40-50 хвилин, окіст - від 60 до 90 хвилин. Готуйте з задоволенням! Здивуйте друзів домашніми копченостями!
Основні
ВиробникBoro
Країна виробникУкраїна
МатеріалСталь
  • Ціна: 950 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner