Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сковорода "Димок" - відмінний варіант для пікніків і виїздів на природу. У ній ви легко приготуєте улюблені ароматні страви на вогнищі. Виріб виконаний з міцного матеріалу - металевого диска борони, доповнено знімними ручками і ніжками, зручною кришкою . В центрі поверхні - отвір для виходу диму під кришку. Так ви приготуєте блюдо швидше і додасте йому приголомшливий аромат димку!Діаметр сковорідки досить великий для того, щоб одночасно приготувати декілька порцій їжі для невеликої компанії. Завдяки наявності високих ніжок ви легко встановите " Димок " над багаттям без використання цегли, каменів, підпірок, мангала. Готувати з задоволенням - значить, готувати на сковороді-димок!Характеристики:Матеріал - металевий диск;Діаметр сковороди - 40 см;Діаметр кришки - 40 см;Товщина металу сковороди - 4 мм;Товщина металу кришки - 1 мм;Висота бортика - 3 см;Висота ніжок - 22 см;Ніжки і т-образні ручки знімніколір чорнийКомплектація:Сковорода-димокКришка з ручкою-кільцемНіжки і ручки для сковородиЧохол (опціонально)Рекомендації по експлуатації:Перед початком використання сковороди-димок встановіть ніжки в спеціальні пази. Розпаліть багаття і встановіть жаровню над вогнем. На розігріту поверхню помістіть інгредієнти для приготування їжі. При необхідності закрийте кришкою.Для того щоб продукти приготувалися рівномірно скористайтеся лопаткою для розмішування. Після завершення готування очистіть поверхню сковороди від залишків їжі, помістіть сковороду в поліетиленовий пакет (так ви вбережете чохол від забруднень), а потім - в чохол з водовідштовхувального матеріалу (є в комплекті). Вдома помийте жаровню начисто, висушіть і змастіть рослинною олією.Якщо ви плануєте урізноманітнити страви - рекомендуємо купити і інші моделі нашого виробництва - казани, коптильні, мангали. Посуд можна прикрасити ексклюзивної гравіюванням.
Основні | |
---|---|
Тип посуду | Жаровня |
Матеріал | Сталь |
Виробник | Boro |
- Ціна: 1 165 ₴