Кошик
243 відгуків
promo_banner
Пленка к аппарату CASO rolka foliowa 20x600cm, 2St. 1221
  • Пленка к аппарату CASO rolka foliowa 20x600cm, 2St. 1221, фото 3
  • Пленка к аппарату CASO rolka foliowa 20x600cm, 2St. 1221, фото 4

Пленка к аппарату CASO rolka foliowa 20x600cm, 2St. 1221

760 ₴

  • В наявності
  • Код: CASO1221
+380 (67) 225-29-93
  • +380 (95) 759-16-17
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Пленка к аппарату CASO rolka foliowa 20x600cm, 2St. 1221Пленка к аппарату CASO rolka foliowa 20x600cm, 2St. 1221
760 ₴
В наявності
+380 (67) 225-29-93
  • +380 (95) 759-16-17
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Рулон для вакууматора CASO 20x600cm, 2 шт.
Дуже міцна та стійка до розриву плівка завтовшки 150 мкм.
Рифлена структура пакета для створення вакууму
Міцний і надійний шов
У комплекті стикери з QR-кодом для маркування
Вітаміни та мінерали зберігаються довше
Плівка без BPA
Захищає продукти від морозного опіку та втрати аромату
Можливе багаторазове використання та мийка в ГСМ
Приготування продуктів за 100 °C максимум 4 години та у НВЧ до 70 °C
Ідеально підходить для Sous Vide
Підходить для всіх безкамерних вакуумних пакувальників.
Розміри (BxL): 20 x 600 см

  • Пакети для вакуумування продовжують термін зберігання продуктів завдяки тому, що в вакуумному середовищі різко знижується можливість розвитку шкідливих мікроорганізмів і бактерій. Вакуумні пакети зберігають свіжість, аромат, смак і колір продуктів.
  • Пакети CASO сертифіковані і безпечні для здоров'я. Виготовлені з багатошарового міцного матеріалу, можуть використовуватися в мікрохвильовій печі, захищають продукти від морозного опіку при зберіганні в морозильній камері.
  • З пакетами для вакуумування зручно зберігати свіжі овочі і фрукти, невикористані продукти, напівфабрикати, маринувати м'ясо і рибу, робити Заготівлі.
  • Процес упаковки легкий і займає небагато часу
  •  Одним з плюсів вакуумирования є доступність приготування страв методом Су-Від. Інноваційний спосіб приготування полягає в тому, Що їжа готується під впливом гарячої води невисокої температури (зазвичай вона не перевищує 70 ° С) в завакуумованом пакеті. Така температура води і одночасно відсутність її взаємодії з продуктами зберігає всі корисні речовини і робить страву дуже ніжним і соковитим.
Основні атрибути
ВиробникCaso
  • Ціна: 760 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner